Våra lärare

Piano

Linn Bertland

linn@ostermalmspianoskola.se

Linn är verksam som pianist, utbildad i klassisk musik vid bl.a. Musikhögskolan i Malmö och musikkonservatoriet i Parma, Italien. Hennes lärare inkluderar prof. Hans Pålsson, Stephanie Wendt, D.M.A., och prof. Andrea Padova. Linn är flerfaldig mottagare av olika stipendier och har flera års erfarenhet av att undervisa. 2017 startade hon Östermalms Pianoskola. Hemsida

"Det är fantastiskt att kunna spela - och det är den känslan jag vill förmedla till fler!"

Sally Karlberg

sally@ostermalmspianoskola.se

Sally är utbildad klassisk pianist på Musik- och Operahögskolan vid Mälardalens Högskola. Hon har varit verksam som pianist på konserter, event och operaproduktioner, är mottagare av Kungliga Musikaliska Akademiens Ungdomsstipendium, och studerar för närvarande till musiklärare på Stockholms Musikpedagogiska Institut.

"Pianoläraryrket är ett givande och framför allt väldigt roligt jobb där jag får chans att möta elever och dela med mig av min glädje till musiken"

Matilda Andersson

matilda@ostermalmspianoskola.se

Matilda studerar för prof. Stefan Bojsten vid Kungl. Musikhöskolan i Stockholm och har tidigare gått för Mats Jansson och Anders Peterson. Vid Vadstena Folkhögskola fördjupade hon sig inom repertoaren för klassisk sång och piano. Hon är aktiv som frilansande musiker och finner även stor glädje i att få lära andra om konsten att spela piano.

Stråkinstrument

Caitlin Schmidt

Cello

caitlin@ostermalmspianoskola.se

Caitlin kommer från Minnesota i USA, och är utbildad vid West Texas A&M University och Wichita State University School of Music. Hon har studerat för bland andra Emmanuel Lopez, Dr. Leonid Shukaev, samt pedagogikstudier för Jacqueline Dillon. Caitlin har spelat i många symfoniorkestrar, och har över tio års erfarenhet av att undervisa. Caitlin undervisar på både svenska och engelska.

"My goal with each student is to unlock his/her own hidden potential. To instill self-confidence, self-discipline, and the ability to overcome struggle - this empowers students to learn."

Sofia Hanson

Violin, viola

sofia@ostermalmspianoskola.se

Sofia blev inskolad i Suzukimetoden från 5 års ålder, och är idag utbildad i viola vid Högskolan för Scen och Musik i Göteborg, högskolan för musik i Weimar, Tyskland, samt för närvarande vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Hon är frekvent anlitad som musiker, och är engagerad och positiv både som lärare och musiker.

"Uppdraget som fiollärare vid Östermalms Pianoskola ser jag som en fantastisk möjlighet att få utveckla unga violinister och violaster, och få dem att upptäcka musik som någonting lustfyllt, spännande och som utgör en naturlig gemenskap!"

Östermalms Pianoskola

Porjusvägen 17, Stockholm  |  0727-44 11 22  info@ostermalmspianoskola.se