Omdömen

"Nu njuter vår dotter av att gå till pianolektioner och spelar hemma varje dag!"

Andreas och Ana

"Linn har undervisat min dotter nu i nästan ett år och jag är otroligt imponerad över hennes pedagogiska förmåga. Till att börja med har hon en bra förmåga att bygga positiva relationer med sina elever så att min dotter känner sig trygg och glad att arbeta med henne. Hon är tydlig och strukturerad så att barnen vet vad de ska arbeta med. Dessutom, till skillnad från andra pedagoger, är hon inte rädd för att ha höga förväntningar på barnen och ställa krav. Med en sådan lärare är det inte förvånande att barnen lär sig effektivt och känner sig stolta."

Noam Ringer

"Jag visste inte att jag kunde spela piano! Linn har orsakat ett skyfall av kreativitet på den korta tid jag träffat henne. Du anar inte vilka mäktigt vackra portar hon låst upp. Hon är det bästa som hänt Sverige sen Pippi."

Ehsan, musikproducent

"My lessons with Caitlin were very productive. Her musical expertise was evident from the beginning and she did an excellent job of motivating me to become a more complete cellist. I really enjoyed the progress I made under her tutelage, and after a few years of stagnant playing I was able to reach the next level with her help. Her ability to draw parallels between musical pieces I was working on and to find the right growth edge for my playing made our lessons both enjoyable and fruitful. Via focusing on sound quality and fundamentals we were able to quickly improve my overall playing, and I highly recommend her teaching and playing style."

Caleb Schrock-Hurst

"Min döttrar har gått på Östermalms pianoskola sedan starten och utvecklats otroligt mycket musikaliskt. Framför allt är det fantastiskt att se hur Linn har lyckats väcka lusten att spela, genom olika roliga övningar och utmaningar. Förut fick jag tjata för att få tjejerna att sätta sig vid pianot, men nu får jag hindra dem från att göra det klockan sju på morgonen. Mina varmaste rekommendationer!"

Ingrid Forsler

"Linn har på ett proffsigt och positivt sätt skapat lust och engagemang för våra två barn att lära sig spela piano. Utvecklingskurvan och eget intresse för att öva hemma har varit fantastisk!"

Tomas Grönqvist

"Vi är ofantligt nöjda med Linn och hennes mycket pedagogiska sätt att bemöta vårt barn i musikens värld. Hon är otroligt pedagogisk, kunnig och lekfull i sitt lärande. Kan varmt rekommendera Linn, hon har ett otroligt fint och tålmodigt bemötande mot barnen."

Caroline Wedin

Östermalms Pianoskola