Omdömen

"Nu njuter vår dotter av att gå till pianolektioner och spelar hemma varje dag!"

Andreas och Ana

"Linn har undervisat min dotter nu i nästan ett år och jag är otroligt imponerad över hennes pedagogiska förmåga. Till att börja med har hon en bra förmåga att bygga positiva relationer med sina elever så att min dotter känner sig trygg och glad att arbeta med henne. Hon är tydlig och strukturerad så att barnen vet vad de ska arbeta med. Dessutom, till skillnad från andra pedagoger, är hon inte rädd för att ha höga förväntningar på barnen och ställa krav. Med en sådan lärare är det inte förvånande att barnen lär sig effektivt och känner sig stolta."

Noam Ringer

"Sally är alltid glad, väldigt snäll och otrolig pedagogisk och duktig."

Hanna

"Vi är ofantligt nöjda med Linn och hennes mycket pedagogiska sätt att bemöta vårt barn i musikens värld. Hon är otroligt pedagogisk, kunnig och lekfull i sitt lärande. Kan varmt rekommendera Linn, hon har ett otroligt fint och tålmodigt bemötande mot barnen."

Caroline Wedin

"Astri är väldigt engagerad, lyhörd och duktig på det hon gör. Tiden bara flyger förbi när man sätter sig bredvid henne vid ett piano!"

Mattias

"Jag var nervös när jag skulle börja spela piano igen som vuxen efter att inte ha spelat på nästan 20 år, framförallt var det viktigt för mig att känna mig bekväm med pianoläraren. Matilda fick mig att känna mig trygg och duktig, uppmuntrade när jag gjort mig förtjänt av det och gav läxor anpassade till det jag behövde öva på. Hon såg också när det blev för svårt vilket är en viktigt egenskap hos en lärare eftersom en elev annars kan tappa både mod och engagemang. Hon framstår också som en väldigt talangfull pianist vilket såklart alltid är inspirerande!"

Susanna

"Elsa var glad som en lärka och tycker att Karin är en toppenlärare. Det var så roligt att höra hennes kvitter!"

Boel Nordström

"Min döttrar har gått på Östermalms pianoskola sedan starten och utvecklats otroligt mycket musikaliskt. Framför allt är det fantastiskt att se hur Linn har lyckats väcka lusten att spela, genom olika roliga övningar och utmaningar. Förut fick jag tjata för att få tjejerna att sätta sig vid pianot, men nu får jag hindra dem från att göra det klockan sju på morgonen. Mina varmaste rekommendationer!"

Ingrid Forsler

"Vi är SÅ nöjda med Astri som pianolärare för vår dotter Isabelle, 6 år, som i höstas aldrig hade suttit vid ett piano. I lördags framförde hon två korta stycken (med båda händerna!) för över 100 personer, efter bara 10 lektioner. Hon tycker det är det roligaste som finns, tar eget initiativ till läxor hemma och vill spela så mycket hon kan varje dag. Detta har vi bara Astris pedagogik och engagemang att tacka för – hennes härliga humör och tålmodighet med en ibland okoncentrerad 6-åring gör att Isabelle alltid längtar till söndagslektionerna. Isabelle fick även möjlighet att vara med och lyssna på en pianokonsert där Astri uppträdde, något som Isabelle älskade och förmodligen gav henne en hel del inspiration för framtiden."

Calle & Kim

"Till Sally:

Du gör musiken lätt att förstå och spela. Det är kul att gå på dina lektioner. Du är en jätte bra pianolärare! Kramar"

Simone

"Matilda har verkligen hjälpt mig att förstå pianospelet, bortom noter och vanliga skalövningar. Kan inte tänka mig en bättre lärare och vill fortsätta min pianoresa med henne."

Aron

"Linn har på ett proffsigt och positivt sätt skapat lust och engagemang för våra två barn att lära sig spela piano. Utvecklingskurvan och eget intresse för att öva hemma har varit fantastisk!"

Tomas Grönqvist

Östermalms Pianoskola